Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Budoucí cena stříbra-diskuse na investiční Zlato fórum
Přišlo mi, že tohle téma by si zasloužilo vlastní fórum, tak jsem se lehce rozepsal ve článku ná téma stříbro a DPH.
DPH podle mého názoru určitě není důvod k tomu nakupovat zlato místo stříbra. Stříbro má podle mě větší potenciál k růstu a v budoucnu bude posilovat i oproti zlatu.
Nejlépe je nakupovat oba kovy, ovšem každý za jiným účelem.
Zlato díky tomu, že je bez DPH slouží hlavně jako zajištění. Nejlépe mít fyzicky někde u sebe. Budu-li pak potřebovat rychle peníze prodám právě zlato.
Naopak stříbro má daleko větší potenciál růstu, ale je tu ta DPH (ikdyž já dnes nakupuji fyzické stříbro legálně BEZ DPH). Proto beru stříbro spíše jako investici.
tak, pak z toho plyne, že lepší je mít víc stříbra než zlata, nebo to vůbec nezáleží na množství konkrétního kovu ale na tom co s ním budu dělat? V téhle dilemě jsem trochu ztracena.
Stříbro je lepší investice (spekulace) - do budoucna nabízí potenciálně lepší výnosy. Zlato nebude mít takové zhodnocení oproti stříbru, na druhou stranu má výhodu v tom, že netratíte při nákupu stříbra DPH. Zlato na rozdíl od stříbra je od DPH osvobozeno. http://www.stribroinvestice.eu/investicni-stribro-a-dph/